POTPUNA POMRČINA MJESECA 31. SIJEČNJA Saznajte kako će djelovati na vas

Tijekom ove godine imat ćemo pet pomrčina (eklipsa) koje će donijeti svježu, novu i snažnu energiju.

U kojoj se kući natalnog horoskopa pomrčina događa, to će područje u našim životima biti aktivirano.

Uvijek treba biti oprezan s pomrčinama jer su one snažne, a naročito kad imamo pun Mjesec i pomrčinu  treba pripaziti čak dva dana prije i kasnije i ne donositi neke bitne odluke – ipak je to pomračenje. Definitivno se osjete promjene, neka će nam se vrata otvoriti, a neka ćemo sami zatvoriti. Pomrčina kod ljudi izaziva promjene na psihičkoj razini i neuravnoteženost tako da tih dana treba biti oprezan.

Prva koja se događa je ona 31. siječnja na 11. stupnju Lava. Svima koji imaju planete od oko 6 do 16 stupnja Lava i Vodenjaka ova eklipsa će donijeti naznaku događaja koji će se odigrati u idućih šest mjeseci.

Ostale pomrčine će biti 15. veljače i to solarna na 27. stupnju Vodenjaka, zatim 13. srpnja solarna na 21. stupnju Raka. Nakon toga imamo drugu Mjesečevu pomrčinu 27. srpnja na 4. stupnju Vodenjaka i zadnju solarnu pomrčinu 11. kolovoza na 18. stupnju Lava.

Evo kako će djelovati ova prva, vezano uz podznak.

ASC OVAN

Ova snažna Mjesečeva pomrčina utjecat će na vašu petu kuću romantike i kreativnosti. Mogli biste se naći u situaciji kada ćete završiti ljubavnu vezu koja vas više ne ispunjava. Isto tako ćete vjerojatno dobiti uvid što zbilja trebate u ljubavi.  Druga bitna stvar su kreativni projekti koji bi vas mogli pozitivno iznenaditi. Sada,  sve ono što trebate napraviti je – uistinu biti vi.

ASC BIK

Kod vas će ova Mjesečeva pomrčina utjecati na dom i obitelj.  Vjerojatno će ona pokrenuti pitanje seljenja ili je moguće da vas jedan član obitelji napušta. Iako ovo može kod vas izazvati krizu, znajte da je cilj pomrčine dobiti mjesto gdje trebate biti, umjesto trošiti vrijeme na stvari koje vam više nisu potrebne. Budite spremni na promjene.

ASC BLIZANAC

Potpuna pomrčina Mjeseca kod vas će djelovati na kuću komunikacije. Kao rezultat toga mogli biste se pojaviti u javnosti ili završiti u novinama. Dobro je vrijeme da započnete neki novi vid komunikacije kao na primjer pokretanje web stranice ili bloga. Vaš posao će biti prilično vidljiv i vrijeme je da se izrazite kroz novi vid komunikacije.

ASC RAK

Novac će vam i dalje predstavljati glavnu temu u ovom razdoblju, a pomrčina Mjeseca će još više potaknuti vaše samopouzdanje, da krenete dalje. Postoji vjerojatnost dobivanja posla ili promjene u prihodima. Sad je vrijeme da se pozabavite dugovanjima, kako vašim, tako i drugih prema vama.

ASC LAV

S ovom pomrčinom Mjeseca vi dolazite na glavno mjesto. Možete osjetiti kao da se “ponovno rađate”. Nije lako, ali vam je potrebno. U slučaju da ste se u zadnje vrijeme bavili poslom “iza kulisa“, pripremite se jer reflektori će biti usmjereni prema vama. Sad možete zablistati kao pravi Lav.  

ASC DJEVICA

Teško je kad se pomrčina pojavljuje u dvanaestoj kući natalnog horoskopa. To je kuća ozdravljenja, rehabilitacije i karme. Možda je vama sada idealno vrijeme za posjetiti terapeuta radi emocionalnih stresova koje ste doživjeli u zadnjih godinu dana. Vrijeme je za otpuštanje i čišćenje od svega onog što vas koči u životu.

ASC VAGA

Ova pomrčina u Lavu kod vas će se odigrati u kući prijateljstva i budućih planova. Vjerojatno će vas potaknuti na preispitivanje odnosa s vašim prijateljima. Ono što pozitivno možete učiniti s ovom pomrčinom je to da preispitate i definirate vaše želje i planove jer tako može doći do ispunjenja i ostvarenja.

ASC ŠKORPION

Kod vas u prvi plan dolazi karijera i ugled, gdje bi s ovom pomrčinom moglo doći do ostvarenja nekih vaših planova vezanih uz posao. Priznanje, pozitivne promjene u vašem statusu u društvu ili postizanje uspjeha donijet će vam ova pomrčina. Budite spremni ako vam se ponudi mjesto direktora ili šefa.

ASC STRIJELAC

Lijepo se kod vas smjestila ova pomrčina Mjeseca jer će vam donijeti promjenu vezano za putovanja, obrazovanje. Prilike koje vam se budu pružile iskoristite  jer one vam sada pomažu odmaknuti se od prošlosti i ponovno se povezati s onim dijelom koji vas čini – Strijelac – sloboda, optimizam. Vrijeme je da ponovno slijedite svoje srce.

ASC JARAC

Pomrčina Mjeseca u znaku Lava kod vas će aktivirati vašu osmu kuću intimnosti i financija. Pomoću ove pomrčine možete se osloboditi loših odnosa. S druge strane kad su u pitanju vaše financije, ova pomrčina bi vam mogla pomoći u finaliziranju kredita. Sada možete lakše otplatiti dugovanja. Treća bitna stvar je ulaganje u dugoročnu sigurnost  – bit će vam najvažnija oko ove pomrčine.

ASC VODENJAK

Kod vas može doći do značajnog razdvajanja s bliskom osobom u vašem životu, jer će pomrčina biti u vašoj sedmoj kući partnerstva. Pod utjecajem ove pomrčine možete napraviti potez kojim ćete prekinuti stagnirajući odnos ili uzdignuti svoj sadašnji odnos na višu razinu.  Bilo da izaberete jedan ili drugi put, dobrobit ove pomrčine je da skinete teret u vašem životu i da uživate u autentičnosti i istini.

ASC RIBA

Pomrčina Mjeseca u Lavu osvijetlit će vašu šestu kuću rada, navika i zdravlja. Sad bi mogli sebe potaknuti na bolju brigu o zdravlju i uspostavljanje bolje ravnoteže između posla i života. Vrijeme je da tu napravite promjene – detoks je bitna riječ za vas.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com