HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 29. SIJEČNJA I opet sanjam, sanjam…

Tjedan započinje s Mjesecom u znaku Raka, čineći da se lakše emocionalno izrazimo.

Rak je aktivni i kardinalni znak i tijekom dana Mjesec neće biti u praznom hodu, tako da ovo može biti dobar dan za akciju ili inicijativu.

Ovaj Mjesec koji je snažan i osjetljiv napravit će aspekte s Neptunom i Jupiterom u večernjim satima. To će nam potaknuti maštu i senzibilnost.

Zbog Merkura u neugodnom  aspektu s Neptunom pojačat će se potreba za sanjarenjem. Teško ćemo se izražavati jasno ili drugi neće shvatiti o čemu govorimo.

Za dva dana imat ćemo prvu potpunu  pomrčinu Mjeseca u Lavu. Ovo je prva od pet pomrčina koje će biti vidljive 2018. godine. Ona je zanimljiva jer će to biti Blue Moon koji nastaje kada postoje dva puna Mjeseca unutar mjesec dana.

Pomrčina će biti na 11. stupnju Lava i vrlo snažno će utjecati na osobe koje su rođene između 28. siječnja do 7. veljače i 29. srpnja do 10. kolovoza bilo koje godine.

Utjecaj pomrčine se osjeća dva dana prije i poslije.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com