HOROSKOP ZA UTORAK, 30. SIJEČNJA Vrijeme popuštanja ili otpuštanja

Aspekt  Mjeseca i Urana u jutarnjim satima može nam donijeti manji stres. Ono na što trebamo obratiti pažnju je pretjerivanje, nemir i rasprave koje mogu doći iz naglosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 17.40. do 19.52.

Nakon toga će Mjesec ući u znak Lava i u večernjim satima napraviti lijepi aspekt s Marsom iz Strijelca. Sada možemo izraziti svoju velikodušnost i kreativnost.

Ovaj prolazak Mjeseca u znaku Lava povoljan je za posao, za stjecanje poštovanja. Dobro je vrijeme za nova prijateljstva, za izgradnju, komunikaciju s državnim službenicima. Dobro je sad potpisati ugovor o novom radnom mjestu ili se preseliti na drugo radno mjesto.

Ono na što trebamo pripaziti je da ne precijenimo vlastitu snagu, egoistično raspoloženje. Povećana je potreba za pažnjom. Sad nije vrijeme za ozbiljne investicije, ulazak u brak.

Na ljubavnom planu imamo Veneru u konjunkciji s Mjesečevim južnim čvorom u Vodenjaku. Sad je idealno vrijeme da stupimo u kontakt sa starom ljubavi s kojom nismo završili priču do kraja ili se možda pojavi neka nova ljubavna priča koja će imati duboke karmičke veze. Vrijeme je da se otpuste stare emotivne veze i da se prepustimo novim ljubavnim izazovima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com