HOROSKOP ZA SRIJEDU, 31. SIJEČNJA Ode Merkur u Vodenjaka na radost genijalaca

Ako su vam se u zadnja dva tjedna događale situacije da su kasnili odgovori, da ste morali stalno nešto ili nekog čekati onda je to bio Merkur koji se nalazio u znaku Jarca.

Danas će on završiti svoj prolaz kroz Jarca i krenuti u znak Vodenjaka sve do 19. veljače. Sad se lijepa ekipa planeta skupila u znaku Vodenjaka (Venera, Sunce, Merkur).

Merkur, planet komunikacije i razmišljanja u znaku Vodenjaka donijet će nam oštrinu uma i genijalne ideje. Vodenjak se smatra znakom genijalnosti, ne toliko zbog ekstremne inteligencije, nego što dopušta umu da ide u smjeru i odlazi na mjesta na kojima nikad prije nije bio. Tijekom ovog razdoblja dopustite svom umu i mašti da slobodno vladaju. Bit ćemo gladni novih znanja i otvoreni novim i originalnim idejama.

Siječanj završava s moćnom pomrčinom Mjeseca u znaku Lava. Više o djelovanju ove pomrčine na vas možete  pročitati ovdje. (klik, klik)

Ovo je dio skupa pomrčina koje se događaju cijelu 2018. godinu u znaku Lava i Vodenjaka i taj ciklus će završiti u siječnju 2019.

Mjesec će cijeli dan provesti u znaku Lava i danas nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.