LEGENDE SUTRAŠNJICE Super-junačka ekipa kakva još nikada nije viđena na televiziji

Doma TV od 5. veljače donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, ‘Legende sutrašnjice’ u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj.

Ova super-junačka ekipa nešto je novo , što nikada nije do sada bilo viđeno na televiziji. Kombinirajući likove iz obje serije, ova epska priča zalazi u međusobno povezani svemir i donosi iskustvo putovanja kroz vrijeme kao i sjajnih vizualnih efekata.

 

Gospodar vremena Rip Hunter kreće iz 2166. godine s namjerom osvećivanja ubijene žene i djeteta te spašavanja svijeta od ruke okrutnog Vandala Savagea. Vraća se u prošlost, oko sebe okuplja najbolju ekipu junaka, pa čak i zločinaca te ih vodi u najveću pustolovinu života! U prošlosti će pokušati izmijeniti vremenski tijek kako budućnost ne bi bila kakvu ju on pamti. Na njegovom putu ispriječit će se raznovrsni neprijatelji, od plaćenih ubojica, drugih gospodara vremena, pa i samog vremena koje se ne želi mjenjati. Misleći kako su odabrani jer su prave legende, junaci ove serije s vremenom otkrivaju kako su odabrani samo zbog toga što su nepoznati te njihovom smrću vremenski kontinuum ima minimalne gubitke. Činjenica je to koja u nekima izaziva depresiju, dok je drugima poticaj kako bi postali što bolji da svemir obrati pozornost na njih te budućnost bude sjajnija upravo radi njihovog djelovanja.

O glumcima:

Arthur Darvill (Rip Hunter)

Engleski glumac i glazbenik najpoznatiji je po ulozi Roryja Williamsa iz serije „Doctor Who“. Prvu ulogu ostvario je 2008. godine u kriminalističkoj drami „On je ubio Copperse“. U slobodno vrijeme svira gitaru i klavijature te je stvorio indie bend „Edmund“. Uživa u kuhanju, odlascima u kazalište i na koncerte.

Wentworth Miller (Leonard Snart)

Svoju karijeru ovaj glumac započeo je s druge strane kamere, kao producent u maloj produkcijskoj kompaniji specijaliziranoj za televizijske filmove. No, ubrzo je dobio gostujuće uloge u serijama poput „Buffy, ubojica vampira“, „Hitna služba“ te „Cure u trendu“. Kasnije se priključio seriji „Zakon braće“ radi koje je bio nominiran za Zlatni globus u kategoriji „Najbolji glumac u TV seriji“.

Dominic Purcell (Mick Rory)

Australijski glumac rođen u Velikoj Britaniji najpoznatiji je po ulozi Lincolna Burrowsa u seriji „Zakon braće“ te ulozi Drakule u filmu „Blade: Trojstvo“. Njegovo pravo zanimanje je vrtlar, no gledajući mnoge filmove, odlučio je postati glumac.