HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1. VELJAČE Samo nek’ je nešto praktično

Četvrtak počinje s Mjesecom i dalje u lijepom i dramatičnom Lavu.

Vjerojatno ćete željeti provesti jutro u kreativnosti.  Od 11.58 do 20.12 sati imat ćemo prazan hod Mjeseca. Navečer Mjesec ulazi u praktičnu Djevicu, što će nam omogućiti da obratimo pažnju na sve potrebne detalje i usredotočimo se na rad sljedeća dva dana.

Vrijeme je za preciznost, sitničavost i da dogovorite kozmetičke tretmane ili da odete na dijetu. Isto tako vrijeme je povoljno da posjetimo liječnika i da planiramo početak liječenja. U sljedeća dva dana nije povoljno za brak, za nova prijateljstva.

Aspekt između Mjeseca i Marsa može nam donijeti podijeljene osjećaje između brige o pojedinostima i želje da se oslobodimo rutine. Možda ćemo morati napraviti manje prilagodbe, jer naša procjena onog što bismo trebali učiniti, čini se suprotnim našim temeljnim vrijednostima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com