HOROSKOP ZA PETAK, 2. VELJAČE Što sa sobom kad je Mjesec u Djevici

Ovaj petak imamo vrlo malo astroloških aktivnosti.  

U nedostatku većih planetarnih aspekata, uzimamo u obzir Mjesec. Uglavnom Mjesec bude oko dva i pol dana u jednom znaku i on se trenutno nalazi u znaku Djevice.

Ovaj Mjesec u Djevici traži od nas pedantnost i učinkovitost pa je cijeli dan dobar da se usredotočimo  na poslove koji zahtijevaju koncentraciju i analizu.  Vrijeme je da nađemo praktična rješenja  i da učinimo sve da izbjegnemo kritiku.

Također dobro je da se sada usmjerimo na zdravstveni režim i da poduzmemo korake po tom pitanju.

Jedini aspekt koji Mjesec danas radi je aspekt s Neptunom u kasnijim popodnevnim satima. To će nam donijeti sanjarenje i bijeg od svakodnevice. Kraj radnog dana je i početak vikenda pa si to možemo i priuštiti. Ovo nije večer koja bi bila za zabavu  jer ćemo biti skloni boravku kod kuće  i planiranju što sve moramo napraviti u sljedećem  tjednu.

Uvijek je najpametnije ići u korak s energijom Mjeseca i surađivati s njime.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com