HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. VELJAČE Još malo akcije, a onda zabava

Tijekom cijelog dana imat ćemo Mjesec u prolazu kroz znak Djevice tako da možemo nastaviti s našim projektima i zadacima.

Ugodan aspekt Merkura s Marsom u popodnevnim satima će utjecati na nas narednih par dana. Ovo je posebno dobro vrijeme za ponovno uspostavljanje komunikacije s nekim tko vam može pomoći da realizirate svoje ideje. Dobit ćemo priliku poduzeti akcije, a inovativne ideje imaju se priliku razviti u optimističnu akciju. Ovo može biti vrlo produktivno vrijeme.  

Od 8.06 do 22.46 imamo prazan hod Mjeseca. Nakon toga Mjesec će ući u znak Vage što nam donosi užitak u društvenim večerama. Bit će ovo sjajna večer za romantiku i druženje s prijateljima. Jedino na što trebamo pripaziti je da ne pretjeramo bilo u emocijama ili u financijama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com