HOROSKOP ZA NEDJELJU, 4. VELJAČE Kako ćete iskoristiti aspekt Venere i Jupitera?

U ranim jutarnjim satima imamo aspekt Venere i Jupitera što je vrlo idealistična i optimistična kombinacija.

Ovaj aspekt će imati utjecaj i tijekom prve polovice tjedna. Venera i Jupiter općenito se smatraju sretnim planetima, pa iako je ovo štetni aspekt možemo očekivati prekomjernost u prehrani ili u trošenju novca.  

Možda se dogodi da s krivom osobom provedemo vikend, naša kriva procjena ili u krivo vrijeme upoznamo potencijalnog partnera. S druge strane ovu energiju možemo iskoristiti za zabavu u okruženju sa svojim prijateljima.

Kroz cijeli dan Mjesec će boraviti u znaku Vage. Mjesec će raditi ugodne aspekte što nam donosi mirnu nedjelju.

Usklađivanje naših osobnih želja s onim drugim sada može biti u našem fokusu. Mir, harmonija i druženje, posebno u kombinaciji sa Suncem u znaku Vodenjaka će obilježiti ovu nedjelju.

Tijekom dana Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com