HOROSKOP ZA UTORAK, 6. VELJAČE Vratimo se unatrag…

Nakon praznog hoda Mjeseca koji završava ujutro u 4.56 sati, Mjesec kreće u znak Škorpiona.

S ovim položajem Mjeseca manje ćemo brinuti o drugima i više se baviti dubinom i intenzitetom naših osjećaja.

Značajni aspekt koji će se danas odigrati je Venera u prijateljskom odnosu s Uranom i to u večernjim satima. Malo se moram vratiti u prošlost i vidjeti što nam se događalo  početkom lipnja 2017. kada je započeo ciklus Venere i Urana.

Jeste li upoznali nekog u to vrijeme tko je ostao u vašem životu ili ste započeli neki kreativan projekt tada? Ovo je ciklus buđenja prema novom razumijevanju, novom pogledu naših najdubljih vrijednosti i sad polako možemo vidjeti što je ispod površine u ljubavi, novcu  ili ljepoti. Vrijeme je da se pripremimo za otpuštanje starih obrazaca i pripremimo za započinjanje novog ciklusa u ožujku ove godine.

Ako se ovih dana upoznate ili sretnete s nekim, shvatit ćete da možda te osobe imaju nešto važno za podučiti vas o ljubavi ili ljepoti. Sastanak ili susret može pružiti priliku koja će postaviti temelje početkom ožujka ove godine.

Ovo je oslobađajući aspekt  koji nam pruža priliku za nove i zanimljive društvene kontakte, neobične i neočekivane romantične susrete. Općenito ovaj aspekt može nam donijeti energetski poticaj u našim ljubavnim životima. Sad se magija može ostvariti.

Tijekom dana Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com