HOROSKOP ZA SRIJEDU, 7. VELJAČE Razum i osjećaji

Srijeda ujutro dovodi nas do prve četvrtine Mjeseca, i do izazovnog kvadrata između Sunca u Vodenjaku i Mjeseca u Škorpionu.

Ova faza govori o krizi svijesti. Nakon punog Mjeseca prošlog tjedna došli smo do točke u kojoj trebamo razlučiti  što djeluje na nas, a što ne. Ovo je priprema za novi mladi Mjesec koji će biti sljedeći tjedan  kada se bude nešto novo ponovno stvaralo. To će nas navesti da biramo između ulaska u duboke emocionalne prostore (Škorpion) ili boravka  u intelektualno stimulativnoj, ali emocionalnoj hladnoći Vodenjaka.

Osjećaj izdvajanja u ova dva smjera može biti neugodan, a naš je zadatak pronaći ravnotežu  i dopustiti da se izrazimo. Može doći do paradoksa u našim srcima, između uma i osjećaja.

Ovo nije najbolje vrijeme za novi početak ili novi projekt. Vrijeme je da počnemo završavati planove za ono što smo započeli kad je bio posljednji mladi Mjesec.

U popodnevnim satima Mjesec će napraviti ugodne aspekte s Plutonom i Jupiterom što će  nam donijeti više razumijevanja u emocijama kroz duboku introspekciju i strast kao i želju za poboljšanjem i rastom.

Prazan hod Mjeseca nećemo imati ovu srijedu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.