HOROSKOP ZA SRIJEDU, 7. VELJAČE Razum i osjećaji

Srijeda ujutro dovodi nas do prve četvrtine Mjeseca, i do izazovnog kvadrata između Sunca u Vodenjaku i Mjeseca u Škorpionu.

Ova faza govori o krizi svijesti. Nakon punog Mjeseca prošlog tjedna došli smo do točke u kojoj trebamo razlučiti  što djeluje na nas, a što ne. Ovo je priprema za novi mladi Mjesec koji će biti sljedeći tjedan  kada se bude nešto novo ponovno stvaralo. To će nas navesti da biramo između ulaska u duboke emocionalne prostore (Škorpion) ili boravka  u intelektualno stimulativnoj, ali emocionalnoj hladnoći Vodenjaka.

Osjećaj izdvajanja u ova dva smjera može biti neugodan, a naš je zadatak pronaći ravnotežu  i dopustiti da se izrazimo. Može doći do paradoksa u našim srcima, između uma i osjećaja.

Ovo nije najbolje vrijeme za novi početak ili novi projekt. Vrijeme je da počnemo završavati planove za ono što smo započeli kad je bio posljednji mladi Mjesec.

U popodnevnim satima Mjesec će napraviti ugodne aspekte s Plutonom i Jupiterom što će  nam donijeti više razumijevanja u emocijama kroz duboku introspekciju i strast kao i želju za poboljšanjem i rastom.

Prazan hod Mjeseca nećemo imati ovu srijedu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com