HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 8. VELJAČE S Mjesecom u znaku Strijelca lakše se diše

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Škorpiona sve do 14.53 kad će krenuti znakom Strijelca. 

Zadnji aspekt koji Mjesec radi je u jutarnjim satima i to napetost između Mjeseca i Venere što nam može donijeti rastrganost između žudnje za intimnošću i potrebe za nekim emocionalnim odmakom.

Prazan hod imamo od 8.16 do 14.53. Sjetite se, kad je prazan hod Mjeseca nećemo imati posljedica sve što započnemo u to vrijeme. To je neutralno vrijeme, ni dobro ni loše i sugerira da sve što se događa u tom vremenu neće imati značajan utjecaj u budućnosti.

Nakon toga ćemo lakše disati jer s Mjesecom u znaku Strijelca imamo spontani pristup svijetu, barem na emocionalnoj razini. Trenutno se on dobro slaže sa Suncem, Merkurom i Venerom koji prolaze znakom Vodenjaka.

Ovaj Mjesec će nam donijeti veliku energiju, odlučnost i sposobnost da se krene naprijed. Strijelac je promjenjiv znak koji nam omogućuje promjenu i prilagodljivost.  Sad smo spremni proširiti svoje sposobnosti da vidimo veći prikaz našeg života.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com