HOROSKOP ZA PETAK, 9. VELJAČE Trebate li ponavljati već naučene lekcije?

Današnji aspekt Merkura  s Mjesečevim južnim čvorom u znaku Vodenjaka stavlja naglasak na komunikaciju s ljudima s kojima imate  “karmičku vezu“.

To sad možda i zvuči sjajno, ali ipak je ovo južni čvor koji govori da su to osobe kojima smo nešto dužni ili osobe koja nas odbijaju napustiti. Ponekad znatiželja prevlada i mi smo sretni da nam se ta osoba javila, ali razmislimo dva puta prije nego što odgovorimo ili stupimo u kontakt s tom osobom.

Trebamo li ponovno prolaziti naučene lekcije?  Do kad ćemo istu stvar ili situaciju ponavljati? Trebamo se kretati prema Mjesečevom sjevernom čvoru koji nam ukazuje koju zadaću ćemo u ovom život naučiti.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Strijelca i povećava naša očekivanja za vikend. Naše misli bit će usmjerene prema naprijed i planiranju izlaska za petak i subotu navečer.

U popodnevnim satima Mjesec će napraviti napet aspekt s Neptunom  što će nam donijeti nejasnoću u našim razmišljanjima. Odmak od svega kroz šetnju ili meditaciju je rješenje za ovaj aspekt.

U večernjim satima imamo još jedan aspekt Mjeseca i to s Merkurom što nam donosi povrat naše mentalne jasnoće. Provedite ovu večer u društvu nekonvencionalnih ljudi ili otputujte za vikend jer provod je zagarantiran.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.