HOROSKOP ZA PETAK, 9. VELJAČE Trebate li ponavljati već naučene lekcije?

Današnji aspekt Merkura  s Mjesečevim južnim čvorom u znaku Vodenjaka stavlja naglasak na komunikaciju s ljudima s kojima imate  “karmičku vezu“.

To sad možda i zvuči sjajno, ali ipak je ovo južni čvor koji govori da su to osobe kojima smo nešto dužni ili osobe koja nas odbijaju napustiti. Ponekad znatiželja prevlada i mi smo sretni da nam se ta osoba javila, ali razmislimo dva puta prije nego što odgovorimo ili stupimo u kontakt s tom osobom.

Trebamo li ponovno prolaziti naučene lekcije?  Do kad ćemo istu stvar ili situaciju ponavljati? Trebamo se kretati prema Mjesečevom sjevernom čvoru koji nam ukazuje koju zadaću ćemo u ovom život naučiti.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Strijelca i povećava naša očekivanja za vikend. Naše misli bit će usmjerene prema naprijed i planiranju izlaska za petak i subotu navečer.

U popodnevnim satima Mjesec će napraviti napet aspekt s Neptunom  što će nam donijeti nejasnoću u našim razmišljanjima. Odmak od svega kroz šetnju ili meditaciju je rješenje za ovaj aspekt.

U večernjim satima imamo još jedan aspekt Mjeseca i to s Merkurom što nam donosi povrat naše mentalne jasnoće. Provedite ovu večer u društvu nekonvencionalnih ljudi ili otputujte za vikend jer provod je zagarantiran.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com