HOROSKOP ZA SUBOTU, 10. VELJAČE Romantične li Venere u Ribama

Venera, planet ljubavi i ljepote u kasnim večernjim satima ući će u znak Riba.

U Ribama je ona uzvišena, u egzaltaciji i to sve do 6. ožujka. Nakon prolaska kroz znak Vodenjaka, kada je Venera više bila razigrana i društvenija, sad dok bude u Ribama više će biti naglasak na romantici i ljubavi.

Svi oni koji imaju natalno Veneru u vodenim znakovima (Rak, Škorpion i Ribe) imat će korist od ovog tranzita.

Napeti aspekt Sunca u Vodenjaku i Jupitera u Škorpionu koji će biti odmah iza ponoći, osjetit ćemo već ovu subotnju večer. Ovo je aspekt pretjerivanja, preuveličavanja, arogancije i neke idealističke vizije koje nisu trenutno realne.

Iako taj utjecaj može potaknuti optimizam i dobro raspoloženje, ipak je ovo stanje uma koje može biti prenapuhano i nerealno. Podsjetimo se da veće nije nužno i bolje.  

Prazan hod Mjeseca imamo od subote, 17.32 do nedjelje u 3.20 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com