Model Squad: Dokumentarac o najatraktivnijim supermodelima

E! predstavlja novu dokumentarnu seriju od osam jednosatnih epizoda, Model Squad, koja prikazuje najatraktivnije supermodele današnjice, među kojima su: Daniela Braga, Olivia Culpo, Hannah Ferguson, Ping Hue, Nadine Leopold, Caroline Lowe, Ashley Moore, Shanina Shaik i Devon Windsor.  

Nakon što su krasile naslovne strane magazina Vogue i Sports Illustrated, snimale kampanje za Balmain i Givenchy i bile dio revije Victoria’s Secret, ove dame su preuzele svijet mode poput oluje. Ipak, te žene nisu postale uspješne bez napornog rada i  ustrajnosti.

U produkciji Trooper Entertainment u suradnji s Lionsgate u koprodukciji s IMG, nova serija nudi  autentičan sadržaj dok manekenke uče kako živjeti i osvojiti Veliku jabuku, uz emotivne situacije koje se događaju u njihovom kompleksnom  svijetu.  Pretpremijerni specijal bit će prikazan 18. veljače u 22 sata na kanalu E! pod nazivom: Model Squad: Fashion Week, a sve epizode bit će prikazane krajem godine.

“Model Squad djevojke ostvarile su nevjerojatan uspjeh kao vrlo mlade”, rekla je Ami Introcaso-Davis, izvršna potpredsjednica za razvoj i produkciju kanala E! “Ova serija daje našim gledateljima ekskluzivan uvid kako se vrhunski modeli nadmeću, ali i podržavaju jedni druge kroz trijumf i izazove visoke mode koja je pod velikim pritiskom.”