Kći popularnog glazbenika postala TV voditeljica

Glazbena emisija ‘Top.HR’ vraća se na male ekrane.

Kroz novu sezonu, koja će s emitiranjem početi u nedjelju, 11. veljače u 14.30 sati na RTL2, vodi nas novo TV lice, Mirna Savić, koja će ugostiti brojne izvođače domaće glazbene scene, ali i otkriti najrelevantniju glazbenu listu singlova u Hrvatskoj i inozemstvu.

„Velika mi je čast što sam postala dijelom projekta koji su gledatelji prepoznali kao relevantno mjesto na kojem mogu doznati sve informacije iz glazbenog svijeta. Za mene je ovo velik izazov i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja. Sviđa mi se ovakav format emisije u kojem je atmosfera toliko opuštena i zabavna, a istovremeno profesionalna. A kad pronađete takvu ravnotežu, tada televizija postaje užitak, a ne posao.“, kaže Mirna Savić, nova voditeljica glazbene emisije Top.HR.

Svestrana zagrebačka studentica novinarstva kći je jednog od najpopularnijih glazbenika na našim prostorima, Massima Savića. Mirnu su slušatelji već imali prilike čuti na radiju Soundset te na Enteru, a posljednjih je nekoliko mjeseci prepoznatljiva kao autorica iznimno duhovitog Instagram profila ”Mirnine babuške”.

U novoj sezoni Top.HR-a, Mirna će svake nedjelje ugostiti autore i izvođače domaće glazbene scene te gledatelje informirati o listi najslušanijih domaćih singlova, novim koncertima, videospotovima i premijerama novih pjesama.

Već u prvoj epizodi popularne glazbene emisije Mirni će sve o svojim planovima otkriti Jacques Houdek, Ivan Dečak i Marko Kutlić, koji će, između ostalog, gledateljima predstaviti svoju novu pjesmu.

Novu sezonu „Top.HR-a“, koja sa sobom donosi još više pozitivne energije, dobre glazbe, ali i popis raznih događanja na domaćoj glazbenoj sceni, ne propustite pogledati od ove nedjelje u 14:30 sati samo na RTL2.

...