HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 12. VELJAČE Popravite što se popraviti da

Kroz cijeli dan imamo Mjesec u znaku Jarca i zbog toga ćemo biti oprezniji nego inače.

Slabiji aspekt Merkura i Saturna može upućivati na poveću osjetljivost na kritiku, brigu i pesimistični stav.  

Ovo je idealan dan za popravljanje pogrešaka i rješavanje problema. Napetost još uvijek traje, a vatricu potiču i prošle greške. Ljudi oko nas, kao i informacije koje dobivamo, možda danas neće biti ohrabrujuće, zato se strpljenje i jasno razmišljanje  danas preporučuje.

Sad je vrijeme da se pozabavimo problemima koje smo ostavili sa strane jer su nam bili preteški. Potrebno ih je ponovno sagledati, pogotovo ako smo ih zanemarili ili odložili iz nekog razloga.

Nije povoljan dan za poduzimanje rizika ili novih projekta. Ovo je vrijeme pogodno za sve aktivnosti koje zahtijevaju dodatnu odgovornost.

Dobri aspekti Mjeseca s Plutonom i Jupiterom u popodnevnim satima povećavaju našu vjeru i naše ambicije, što nam omogućuje da se pripremimo za sutrašnji dan koji će biti puno aktivniji.

Ovaj ponedjeljak nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com