Modnu reviju para Ješe sa zanimanjem pratio i zadarski miljenik Duško Lokin

U Zadru je proteklog vikenda održana modna revija Cataleya.

Brand Cataleya iza kojeg stoji dizajnerica Martina Ješe predstavio je aktualnu žensku kolekciju u kojoj su uglavnom prisutne haljine i kombinezoni, a pravo iznenađenje na pisti bila je muška kolekcija za koju je zaslužan Vedran Ješe.

S velikim zanimanjem prvu samostalnu zajedničku reviju bračnog para Ješe u Zadru su pratili i poznati gosti: voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glumica Tamara Šoletić, zadarski miljenik Duško Lokin, voditeljica showa Mala sestra Paula Sikirić, saborska zastupnica Grozdana Perić, poduzetnica Zdenka Zrilić i brojni drugi ljubitelji zadarskog modnog branda.

Proslavljeni zadarski košarkaši i nogometaši, sportske su terene na jedan dan zamijenili modnom pistom noseći komade iz najnovije linije Cataleya sport koju krasi vrhunska kvaliteta i udobnost. U stvaranju sportske linije sudjelovao je i poznati bivši nogometaš Vedran Ješe, koji je u modnom businessu najveća podrška supruzi Martini.

Ženski dio kolekcije ove sezone inspiriran je holivudskim glamurom, a naglašeni su ženstvenost, karakter i osobnost. Zadarska dizajnerica stvara kreacije za žene koje vole eleganciju i profinjenost, ali se ne boje poigravati s krojevima i bojama. 

Ja volim raditi odjeću u kojoj se žene osjećaju nesputano, slobodno, samouvjereno i koja stvara lijepe oblike zahvaljujući neobičnim potezima u konstrukciji. Žene koje vole Cataleya brand vole se osjećati posebno i vole komunicirati svoju osobnost kroz odijevanje i stil. Takva je i ova kolekcija koju smo prikazali u jedinstvenom prostoru stare kamene palače u mom prekrasnom rodnom Zadru što mi je posebno drago, izjavila je dizajnerica Martina Ješe nakon revije.

...