Glitter i glamur i po danu: Ivica Skoko dizajnirao još haljina za urbane djevojke

Nakon što je prošle sezone u suradnji s modnom blogericom i stilisticom Barbarom Repe snimio uspješnu kampanju i predstavio novu estetiku branda, Ivica Skoko ususret novoj reviji  u sklopu Bipa Fashion.hr predstavlja novu seriju vizuala koje potpisuje talentirana fotografkinja Valerija Novak.

Od ideje, do realizacije savršeno usklađene haljine Ivice Skoke i zaigrana mašta u stylinzima Barbare Repe, rezultirali su kampanjom koja glamur vraća u neki potpuno drugačiji kontekst.

Iako prepoznatljiv po red carpet izdanjima poznatih dama, u ovoj priči snimljenoj u prostoru kluba Pločnik, Skokine kreacije idealne su za svakodnevni život urbanih dama koje vole pustiti mašti na volju i prigrliti ženstvenost i luksuz u novom izdanju.

Glitter i glamur nisu rezervirani samo za večernje prigode. U duhu novog luksuza, ženstvenost i senzualnost kao osnovna ideja svake Skokine kreacije ovog je puta dijelom svakodnevnog života jedne mlade, urbane djevojke, koja voli biti nesputana i živjeti život punim plućima.

Svaka djevojka tijekom noćnog izlaska vrijeme provede i ispred ogledala uz male ženske razgovore s prijateljicom. Tu dijelimo uzbuđenje i naše male tajne, a tu alkemiju mističnog i zaigranog željela sam ispričati u ovoj modnoj priči, objasnila je blogerica i stilistica Barbara Repe.

Šminku za ovu kampanju potpisuje Ivana Bilandžija Billy, a frizuru Katica Topčić za Kevin Murphy.

...