HOROSKOP ZA SRIJEDU, 14. VELJAČE Vodenjačko Valentinovo

Srijeda nam nudi uzbuđenje i mogućnost da se krene naprijed, bez neugodnih emocija.

Mjesec će provesti cijeli dan u Vodenjaku i ovo je vrijeme kada treba dopustiti sebi i drugima da se iznenadimo.

Uvjeti za provesti dobro Valentinovo su jako dobri. Sa Suncem u prijateljskom aspektu s Uranom možemo vrlo neobično i  na nove načine provesti ovaj dan.

Što se tiče samog dana, Mjesec će biti u znaku Vodenjaka koji je prijateljski i društven, ali nije posebno raspoložen za iskazivanje ljubavi na romantičan način.

Ipak, danas ćemo imati manji aspekt Venere i Plutona što bi nam moglo donijeti uznemirenost i iritaciju u ljubavi, ali s obzirom na prirodu Valentinovog, ovaj aspekt može potaknuti strast u odnosima.

Oni koji su u dužim vezama i braku sad imaju priliku objektivno sagledati svoje partnerstvo i organizirati jednu neobičnu večer. Danas ne biste trebali raditi ništa konvencionalno i standardno.

Ovu srijedu nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com