HOROSKOP ZA SRIJEDU, 14. VELJAČE Vodenjačko Valentinovo

Srijeda nam nudi uzbuđenje i mogućnost da se krene naprijed, bez neugodnih emocija.

Mjesec će provesti cijeli dan u Vodenjaku i ovo je vrijeme kada treba dopustiti sebi i drugima da se iznenadimo.

Uvjeti za provesti dobro Valentinovo su jako dobri. Sa Suncem u prijateljskom aspektu s Uranom možemo vrlo neobično i  na nove načine provesti ovaj dan.

Što se tiče samog dana, Mjesec će biti u znaku Vodenjaka koji je prijateljski i društven, ali nije posebno raspoložen za iskazivanje ljubavi na romantičan način.

Ipak, danas ćemo imati manji aspekt Venere i Plutona što bi nam moglo donijeti uznemirenost i iritaciju u ljubavi, ali s obzirom na prirodu Valentinovog, ovaj aspekt može potaknuti strast u odnosima.

Oni koji su u dužim vezama i braku sad imaju priliku objektivno sagledati svoje partnerstvo i organizirati jednu neobičnu večer. Danas ne biste trebali raditi ništa konvencionalno i standardno.

Ovu srijedu nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com