Ranjeni iscjelitelj: Gdje se u natalnoj karti nalazi i kako Kiron utječe na nas

Astrološka radionica što će biti održana u petak, 16. veljače  od 18 do 20 sati u Kružnoj 8/2, Rijeka, posvećena je Kironu, našem iscjelitelju, odnosno području gdje nam je duša ranjena u prošlosti.

Kiron, kao ranjeni iscjelitelj u našim natalnim kartama često nas gura prema iscjeljivanju drugih, kroz osobno iskustvo i duboku osjetljivost na energiju određene planete. Gdje  se nalazi u natalnim kartama Kiron, tamo se možemo osjećati neučinkovitim, ranjenim, krivim i na druge načine nesposobnima da se izrazimo. Često se tu radi o bolnim i ranim iskustvima koji su nam dani da nešto naučimo.

Kiron je asteroid koji se nalazi između Saturna i Urana i otkriven je 1977. godine. Mitološki, on se povezuje s prvim kentaurom, prvim svećenikom, šamanom, a najviše je poznat kao ranjeni iscjelitelj.

Ono što je bitno – Kiron predstavlja jednu vrlo osjetljivu točku u svakoj natalnoj karti. Tamo gdje se on nalazi tu smo najosjetljiviji, najranjiviji i  svjesno ili nesvjesno prolazimo najveće žrtve.

Ono mjesto gdje se nalazi Kiron u našim natalnim kartama pokazuje problem koji se ponavlja, te pokazuje  gdje možemo promijeniti stvari na bolje za druge.

Na radionici ćemo vidjeti kako utječe Kiron na nas i na koji način možemo to iscijeliti.

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresiranu za ove teme, bez obzira na znanje astrologije.

Potrebni su nam vaši podaci (znate već: točno vrijeme rođenja, datum, mjesto) jer ćemo pogledati u natalne karte polaznika radionce.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne putem maila na astroring@gmail.com

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com