Numerologija otkriva kako iskazujete pažnju i kako odabrati savršen poklon za Valentinovo

Dan je zaljubljenih pa se sigurno pitate na koji način osobe određenog broja vole poklanjati pažnju i što očekuju od drugih?

Broj koji vas zanima saznat ćete tako što ćete izračunati jednoznamenkasti zbroj dana rođenja i/ili zbroj cjelokupnog datuma rođenja. Npr. osoba rođena 14.9.1981. može pročitati prognozu za broj 5 (1+4=5) i broj 6 (14+9+1+9+8+1=42=4+2=6).

1 – Velikodušni su u iskazivanju svoje naklonosti. Nije im nikakav problem izdvojiti veću količinu novca za poklon. Ako se radi o nižem tipu broja jedan, vjerojatno će se bez obzira na veliku želju za poklanjanjem odlučiti ne kupiti ništa. Razlog će pronaći u nekim bizarnim razlozima kao što su malen ili jeftin poklon koji je dobio od osobe.

Idealan poklon – nakit.

2 – Veliki su romantičari i zaljubljenici u zaljubljenost. Uvijek će rado pokloniti nešto što će imati osobito značenje za njihov odnos bez obzira na cijenu. Ako ne dobiju poklon ili pažnju vjerovati će da je to znak za prekid svih odnosa.
Idealan poklon – romantični vikend koji uključuje SPA tretmane.
3 – Trojke su spremne na velike pustolovine kada su zaljubljene. Izrazito su velikodušni, pa čak i kad nemaju novca nećete to uopće primijetiti. Iznenadno putovanje, poklon, iskazivanje emocija na pustolovni, ali uvijek iskren način. S njima nikada nije dosadno pa očekuju isto od drugih.
Idealni poklon – ulaznica za adrenalinski park.
4 – Oni vide u dubinu, pa će vas iznenaditi s poklonom koji vam baš treba, a da toga niste uopće bili svjesni. Romantični su iako to dobro skrivaju, a obožavaju neobične poklone.
Idealan poklon – sve ekstravagantno.
5 – Budući da su veliki gurmani uvijek će bez ikakvih problema pripremiti romantičnu večeru koju su sami skuhali. Vole kada ih iskreno iznenadite.
Idealan poklon –  najnovija tehnika.
6 – Spremni su na najveća iznenađenja za voljene, ali očekuju isto ako ne i više zauzvrat. Svaka prigoda je svojevrsni test za vezu. Vole se osjećati kraljevski u svakom trenutku.
Idealan poklon – najnoviji parfem.
7 – Rado poklanjaju pažnju i poklone jer razumiju za koga je koji poklon najprimjereniji. Uz dodatak njihove mašte i kreativnosti poklon će biti i savršeno ukrašen. Očekuju da ih razumijete i uložite bar malo truda koji će im pokazati da ste im u mislima.
Idealan poklon: priručnik s uradi sam idejama.
8 – Vole dobivati poklone i poklanjati. Njihovi pokloni su uvijek vrijedni, ali prvenstveno praktični. Vole na isti način dobivati poklone, da im poklon nije ukras već koristan.
Idealan poklon: poklon bon.
9 – Dobro su organizirani pa će u zadnji tren stići kupiti poklone za svih. Vole poklone koji su kvalitetni i koji će im pokazati da je osoba stvarno željela pokloniti taj poklon baš njima.
Idealan poklon: članarina u sportskom klubu.