HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 15. VELJAČE Zanimljiv neki četvrtak

Četvrtak počinje velikim uzbuđenjem jer će Merkur (planet uma i misli) napraviti ugodan aspekt s ekscentričnim i neobičnim Uranom.

Sad je naš um spreman i otvoren za neočekivane uvide. Kreativnih ideja neće nedostajati.

Osim ovog uzbudljivog aspekta, u večernjim satima imamo mlad Mjesec i djelomičnu pomrčinu Sunca i to na 27. stupnju Vodenjaka. Ova pomrčina traži od nas preusmjeravanje i promjene vezane uz prijateljstva, zajedništva, grupne aktivnosti i grupne projekte.  Ova pomrčina neće biti vidljiva kod nas i neće imati jak utjecaj na nas i naše krajeve. Vidljiva će biti na Antartiku, u Čileu, Argentini, Urugvaju, Brazilu i nekim dijelovima Atlantika i Pacifika.

Da biste saznali kako će ova pomrčina utjecati na vas, provjerite u kojoj kući natalnog horoskopa vam se nalazi znak Vodenjaka. Ako imate na primjer podznak (Asc) u znaku Škorpiona, onda se Vodenjak nalazi u vašoj četvrtoj kući i možda ćete shvatiti da ste previše energije davali svojoj obitelji i tako izgubili sebe.

Dan završava lijepim aspektom Venere i Saturna što nam donosi novi osjećaj realizma u postojećim partnerskim odnosima. Osjećaji će biti zreli i stabilni.  Mali napredak se može ostvariti u partnerstvu i poslovanju. Izvrsno vrijeme za povezivanje s drugima i za izgradnju povjerenja.

Prazan hod Mjeseca će biti od 22.05 do petka u 3.41 sat.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.