HOROSKOP ZA PETAK, 16. VELJAČE Što će to izviriti iz magle?

U tijeku ovog dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Ako ste rođeni oko 3. siječnja, 17. veljače,  3. travnja, 19. svibnja,  5. srpnja, 21. kolovoza, 6. listopada ili 20. studenoga, postoji mogućnost osjećaja odvajanja, depresivnosti i gubitka. Bitno je da ne očekujete previše od drugih, jer vas oni mogu iznevjeriti.

U ranu zoru Merkur će dotaknuti mladi Mjesec i pomrčinu, što će vjerojatno otkriti ono što nam je bilo zamagljeno i nejasno u zadnjih mjesec dana. Sada će to izaći na vidjelo.

Mjesec se trenutno kreće u osjetljivim Ribama i napravit će ugodan aspekt sa Saturnom, što nam donosi duboko suosjećanje i mistično iskustvo. Trenutno možemo izbjegavati sukobe i odluke i obaveze jer neće ići glatko  pod ovim utjecajem Mjeseca.

Aspekt Marsa i Neptuna koji će biti naglašen u prijepodnevnim satima subote već će imati utjecaj na nas ovog petka. Motivacija i razina energije trenutno će nam biti niska  i ovo je privremeno stanje.

Ako ste trenutno  zbunjeni ili osjetljivi u vašoj unutarnjoj patnji, usmjerite svoju energiju prema van i pogledajte one koji su oko vas, koliko oni imaju problema i koliko vi možete pomoći.

Dan je idealan za meditaciju i ostvarenja snova.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com