Moda za prijelazno razdoblje: Evo i najnovije kolekcije Hippy Gardena

Nakon zimske kolekcije, Hippy Garden je, za ovo prijelazno razdoblje, pripremio capsule kolekciju za nadolazeće proljeće pod nazivom “Chronicles” .

Kolekcijom dominiraju geometrijski motivi u kontrastnim tonovima te obiluje odjevnim komadima za svakodnevno odijevanje te upečatljivim večernjim izdanjima.

Đurđica Vorkapić, glavna dizajnerica inspiraciju je crpila iz retro grafičkih oblika šezdesetih godina.

Kolekcija, prema prepoznatljivom potpisu brenda, odlično ujedinjuje ženstvenost i pronicljivost novog vremena. Kombinacije svilenih i viskoznih materijala dugih večernjih haljina i kratkih plisiranih haljinica u toplim nijansama popularne millennial pink do masivnih kaputa i bomber jakni u varijacijama autorskog printa i boja jasno zadovoljavaju potrebe tržišta i, najbitnije, postaje oglednom kolekcijom koja nema roka trajanja.

Kako kaže dizajnerica: “Svaki print koji izlazi iz naše radione originalan je i svojstven baš toj kolekciji što znači kako ga ne ponavljamo s budućim kolekcijama. Vjerujemo u jednostavnost i prije svega unikatnost stila, stoga svojim kreacijama ne zagovaram trendovsko ponašanje i masovnu uniformiranost!”

Kronike, u ovom slučaju one pariške, pod kreativnim vodstvom fotografa Šime Eškinje, zahvaljujući dugogodišnjoj međusobnoj suradnji s Hippy Gardenom, prvi su vizuali kolekcije koji su nastali u modnoj metropoli Parizu dok je kolekcija još uvijek bila u nastajanju. Glavno lice kampanje je model Jelena Pejković, a za njen look zaslužni su Dario Šuta i Anne Charlotte. Osim fotografija, snimljen je i dinamičan video kroz razna kultna mjesta grada, a snimio ga je i uredio pariški studio Goncourt s asistenticom Duškom Durie. Za drugi dio vizuala, nastalih u industrijskim prostorijama brenda, s modelima hrvatske agencije Relatum, kreativno vodstvo u cjelosti preuzela je Matea Rozina Nikšić, te ujedinila kolekciju u zaokruženu cjelinu igrajući se ponovno sve popularnijim polaroidima kao omiljenom formom generacije X.

 

 

Hippy Garden na čelu s dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić, 18 godina kontinuiranim kvalitetnim i pomno dizajnerski osmišljenim radom ostvaruje izuzetne rezultate. Postao je nadasve prepoznatljiv i konkurentan dizajnerski tekstilni brend, modni lider u Hrvatskoj, a također i regiji. U svakom novom projektu Hippy Garden daje novu dimenziju modnog stvaralaštva i iznova iznenađuje svojim idejnim i vizualnim riješenjima. Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.