MAJSTORE MOJ Nepromišljen je onaj tko namjerno povrijedi Lavov ponos

Muškarci Lavovi, rođeni od 23. srpnja do 22. kolovoza, pravi su romantici koje ne treba dva puta moliti za  izlazak. Traže inteligentnu, stabilnu družicu kojoj je obitelj najvažnija na svijetu.

Djeca ga obožavaju, prijatelje nasmijava i uvijek je u centru pažnje bio on na poslu, u zatvoru, na plaži. Omiljena igra mu je »Zapovjednik«. Naređuje s lakoćom i očekuje da zatraženo bude odmah i izvršeno, navodi u knjizi »Born on a rotten day« astrologinja Hazel Dixon-Cooper.

Od partnerice očekuje da ga nagradi što je stigao doma, da ga poštuje bez obzira zaslužuje li on to ili ne, a ako zapamti njezin rođendan moći će se za poklonjenu joj pažnju odužiti tako što će mu se diviti još danima. Sve dok mu se obraća s »majstore« rijetko će izgubiti kontrolu, no čim u pitanje dovede njegov autoritet postavit će nekoliko ultimatuma samo da bi ponovno usadio strah u nju. Potom će odmah sve zaboraviti. Nepromišljena je ona koja namjerno povrijedi Lavov ponos jer ubrzo će se osjećati kao jadnica za što će se on svakako pobrinuti.

Ako se radi o nižem tipu, ponašat će se kao dobroćudni diktator koji će tražiti da mu neprekidno udovoljavate masirajući mu ramena i govoreći mu kako je snažan, divan i u formi bez obzira na to kakva mu je kondicija i koliko godina zapravo ima. On se pak neće ustručavati reći joj da joj je frizura u neredu, stražnjica prevelika i da je inteligentna kao zrno graška. Nemalo će se iznenaditi kad brizne u plač jer što se njega tiče – on joj je samo davao pametne savjete. Razigrani Lav može podsjetiti na klauna, ali nikako mu se ne smije reći da je blesav jer njegovo će se raspoloženje odmah promijeniti. Lavu treba publika, a ne kritičar. Troši brže nego što zarađuje, izgleda viši nego što je jer nosi cipele s debelim džonom ili kaubojske čizme, a sviđaju mu se vozila za koja damama trebaju skale da bi se popele do mjesta suvozača.

Njegovoj taštini nema kraja. Ima li tetovažu na stražnjici neće se ustručavati na bazenu spustiti svoje kupaće gaćice samo da bi ju svima pokazao. Naravno, za sebe misli da je najbolji ljubavnik i rado će se tom »činjenicom« hvaliti na sav glas. No, ustvari malo se toga ima reći osim da je njegova definicija predigre »idemo u krevet«. Pretjeruje u svemu i vrlo je važno znati kako mu doskočiti. Kad gunđa jer ručak kasni pet minuta treba ga pohvaliti što je jučer promijenio žarulju, a on će odmah zaboraviti zašto je bio nezadovoljan i složiti se da je to bilo zaista lijepo od njega.

Strijelac, također vatreni znak, ima svoje mišljenje o svakoj postojećoj temi i nije sposoban kratko odgovoriti s da ili ne. Ako jednostavno treba reći kakav će sendvič počet će s pričom o njegovom izumitelju Sandwichu, a završiti s tim kako pojedina od šesnaest vrsta kruha utječe na okus sendviča. Nagao je, pa ako ode po mlijeko mogao bi se vratiti s kartama za ponoćni let u Peru. Možda pozove i vas, a možda vam kaže da je kupio samo jednu kartu jer se, kao što oboje znate, bolje provede kad je sam. Povede li i vas većinu vremena provest ćete izvlačeći ga iz uzavrelih klubova u kojima se zabavlja upucavajući se lokalnim djevojkama, a ostatak provlačeći se kroz džunglu u kojoj traži smisao postojanja. Bolje je ostati doma i nadati se da će ga oteti neko pleme.

Samo je Strijelac Nostradamus mogao predviđati događaje dvije tisuće godina unaprijed i to tako da se njegova proročanstva mogu tumačiti na bezbroj načina kako bi bio siguran da će što god da se dogodi ispasti da je bio u pravu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.