HOROSKOP ZA SUBOTU, 17. VELJAČE Što nam donosi kvadrat Marsa i Neptuna?

Najbitniji aspekt u veljači je kvadrat između Marsa smještenog u Strijelcu i Neptuna smještenog u Ribama.

Oko podneva on će se aktivirati, a njegov utjecaj možemo osjetiti i narednih dana.

Mars je planet akcije, a Neptun donosi, između ostalog, iluzije, zbunjenost, nejasnoću i pasivnost. To znači da bismo mogli napraviti neke krive, iracionalne poteze o kojima nismo promislili te može doći do nesigurnosti, dvojbi i poteškoća u koncentraciji.

Mars može donijeti nezgode i skandale, a Neptun skrivene stvari i ovisnost, pa bi se mogli suočiti  s događajima isprepletanim s lažima, izdajom, alkoholom, drogom, korupcijom, prevarama, razotkrivanja tajni i slično. Sve to može stvoriti veliku buku.

U isto vrijeme nam se događa i aspekt između Sunca i Merkura što inače donosi jasnoću i oštrinu u govoru, ali budući se u isto vrijeme događa aspekt Marsa i Neptuna moramo pripaziti na pogrešno razmišljanje i odluke.

U večernjim satima Merkur, planet komunikacije, ulazi u znak Riba, gdje se on ne osjeća dobro, i pridružuje se Veneri, Neptunu i Mjesecu. Sad ćemo posebno biti usredotočeni na emocije. Vrijeme je idealno da obratimo pozornost na snove jer oni nam trenutno mogu biti putokaz.

Prazan hod Mjeseca će biti od subote, 17. veljače u 23.13 do nedjelje, 18. veljače u 13.04 sata.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com