HOROSKOP ZA NEDJELJU, 18. SIJEČNJA U vrijeme Riba teško Ovnovima

U popodnevnim satima Sunce ulazi u znak Riba i pridružit će se Veneri, Neptunu i Merkuru  u znaku Riba.

Sunce će u znaku Riba boraviti od 18. veljače do 20. ožujka. Bit ćemo manje motivirani za rad, a više ćemo željeti sanjati i maštati u ovih narednih mjesec dana. Možda će sada biti najteže Ovnu, jer će mu se puno stvari događati iza leđa.

Riba je dvanaesti znak zodijaka i taj znak okuplja puno karakteristika jedanaest prethodnih znakova. Oni koji imaju Sunce u Ribama su nesebični, duhovni i vrlo usredotočeni na svoje duhovno putovanje. Oni također stavljaju veliku važnost na ono što osjećaju. Intuicija im je vrlo razvijena.

S vremena na vrijeme osobe rođene u znaku Riba mogu imati poteškoće u razlikovanju  činjenica od fantazija; imaju sklonost biti uhvaćeni u svojim snovima.

Puno osoba u ovom znaku su duhovnjaci i kreativci i prilično su talentirani za sve vrste umjetnosti.

Njihova velika snaga nalazi se u suosjećanju, pomaganju i darivanju.

Prazan hod Mjeseca imamo do 13.04 sati nakon čega će Mjesec ući u znak Ovna. Ovaj Mjesec se neće baš dobro osjećati s obzirom na gomilu planeta koji se nalaze u promjenjivom i vodenom znaku Riba. Može nam donijeti frustriranost, naročito u večernjim satima kada će napraviti teži aspekt sa Saturnom.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com