HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 19. VELJAČE Just do it

Mjesec će cijeli dan provesti u znaku Ovna.

Bit ćemo spremni preuzeti inicijativu i započeti nove akcije.

Često je simbol Ovna povezan s borbom, ratom, gnjevom ili uništenjem, i bez sumnje Ovan je borbena sila. To se ne mora nužno koristiti u destruktivnom smislu. U svakodnevnom životu dok Mjesec prolazi Ovnom možemo pokrenuti vrlo važne stvari. Rad koji je zaustavljen u zadnja dva dana može se nastaviti obnovljenom snagom i željom.

Dan je brzih odluka.

Mars iz znaka Strijelca radit će ugodan aspekt prema sjevernom Mjesečevom čvoru u Lavu što će u nama potaknuti konkurenciju koja će nas motivirati. Imamo priliku preispitati naše ciljeve i uskladiti ih s našom svrhom. Imat ćemo osjećaj da idemo u pravom smjeru i da želimo poduzeti korake za poboljšanje i rast. Pružit će nam se nove mogućnosti.

Tijekom ovog ponedjeljka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com