OAZA LJEPOTE, MIRA I LUKSUZA Lošinjska Alhambra najbolji hrvatski Luxury Boutique Spa

Nakon što je nedavno postao članom američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso, lošinjski 5* Boutique Hotel Alhambra dobitnik je novog priznanja. Naime, Alhambra Spa ocijenjen je kao najbolji Luxury Boutique Spa u Hrvatskoj.

Nagradu mu je dodijelila priznata globalna organizacija World Luxury Hotel Awards, koja odaje priznanje luksuznim hotelima svjetske klase, a zahvaljujući izvrsnoj usluzi koja se očituje u odnosu prema gostima.

World Luxury Hotel Awards ima za cilj poticanje i podizanje standarda usluga unutar luksuzne hotelske industrije diljem svijeta. Nagrade se inače dodjeljuju luksuznim hotelima u različitim kategorijama na razini pojedine države, kontinenta i svijeta. Uz to, lošinjska Alhambra dobitnik je TripAdvisorova certifikata izvrsnosti za 2017. te član renomirane grupacije Small Luxury Hotels of the World, koja broji svega 520 malih luksuznih hotela s vrhunskom ponudom koja udovoljava čak i onim najzahtjevnijim gostima.

Alhambra SPA dizajniran je kako bi vratio ravnotežu i sklad duha i tijela u oazi ljepote, mira i luksuza. Cilj posebno osmišljenih tretmana i rituala u luksuznom okruženju je omogućiti svakom gostu profinjeno i autentično SPA iskustvo, u potpunosti prilagođeno njegovim individualnim potrebama, a za što se koriste mirisi i arome Lošinja te kozmetika jednog od vodećih britanskih brendova Elemisa.

Alhambra je dio hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka koji okuplja ukupno šest hotela i restorana te vile i apartman na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. Alhambra sa svojih vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova predstavlja idealno mjesto za goste koji preferiraju sofisticirani dizajn s daškom aristokracije i iznimnog luksuza, dok je potpuni sklad zajamčen na privatnoj plaži hotela u mirnom ambijentu uvale Čikat.

Uz neizostavnu personaliziranu premium uslugu, posebnost Alhambre je i u pomno kreiranoj wine&dine ponudi nagrađivanog a la carte restorana Alfred Keller u kojem se poslužuju vrhunske delicije od tradicionalnih i autohtonih namirnica pristiglih sa 60-ak hrvatskih OPG-ova te više od 300 prestižnih vina, dok je one najekskluzivnije vinske etikete moguće kušati u okviru enoloških masterclassova.

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.