HOROSKOP ZA UTORAK, 20. VELJAČE Podnevni neugodnjak

Ovaj utorak obilježit će neugodni aspekt Mjeseca i Urana.

On će nam oko podne donijeti stres i tjeskobu. Ova potencijalno agresivna energija nije dobrodošla u trenutnom emocionalnom okruženju u kojem se upravo nalazimo – s četiri planete u Ribama.  

Nemojmo dopustiti da nas frustriraju razgovori ili odgovori kad već znamo da to ničemu ne služi.

Ljubavno za ovaj tjedan imamo značajan aspekt Venere i Neptuna, u srijedu, koji ćemo već sad polako početi osjećati. Ovo je aspekt koji nam omogućuje pronalaženje nove ljubavi ili stvaranje dubljeg odnosa ako smo u vezi. Ljubavni život i odnosi će ovaj tjedan biti aktualni.

U večernjim satima nakon praznog hoda Mjeseca, Mjesec će ući u znak Bika, što će nam donijeti smirenje nakon užurbanog dana. Dobar izbor za večer bi bio fina klopica ili masaža.

Prazan hod Mjeseca imamo od 12.11 do 20.11 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com