HOROSKOP ZA SRIJEDU, 21. VELJAČE Najbolji dan u ovom mjesecu, evo i zašto

Ovu srijedu imamo lijepi aspekt Venere i Neptuna.

On nam donosi čistu, bezuvjetnu ljubav.  Venera se odlično osjeća u Ribama, a i Neptun je suvladar Riba koje se zalažu za bezuvjetnu ljubav i suosjećanje. Posebno ćemo biti usredotočeni na svijet ljepote i romantike.

Sada započinje novi ciklus transcendentne ljepote i ljubavi. U ovom trenutku će naša srca biti otvorena da primimo tu duboku i bezuvjetnu ljubav. Moramo ipak biti svjesni, zbog Neptuna, da ova kombinacija također sugerira da jasna vizija nije nužno i ostvariva. Nosit ćemo “ružičaste naočale“ koje bi nas mogle spriječiti da vidimo stvarnost.

U večernjim satima Merkur radi prijateljski aspekt sa Saturnom. Taj će nas aspekt vratiti ponovno na čvrsto tlo. Sad smo u prilici vidjeti dugoročne potencijale bilo čega.

Ovo je i jedan od najboljih dana u veljači jer će Mjesec raditi puno dobrih aspekata tijekom dana. Ako nešto želite pokrenuti ili realizirati, današnji dan vam može donijeti uspjeh u ostvarenju plana.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com