HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 22. VELJAČE Iskoristite dan

Četvrtak ujutro se nastavlja s istim lijepim energijama koje su aktivirane u srijedu.   Susreti s drugima će biti više suosjećajni.

Mjesec nastavlja svoj prolazak kroz usporenog i senzualnog Bika bez većih prepreka na putu. Budući prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 22. veljače u 12.45 do petka, 23.veljače u 1.07 sati najbolje bi bilo sve planove i akcije odraditi u jutarnjim satima.

Strpljenje, marljivost, ustrajnost i praktičnost će danas biti naglašeni. Ovaj Mjesec u Biku favorizira zanimanja koja zahtijevaju duži i uporni napor, ali također je dobar i za potpuni odmor i udobnost.

Danas je najbolje izbjegavati poduzimanje bilo čega što zahtijeva brzinu i odlučnost.

Ujutro je dobro vrijeme za poslove koji su u razvoju i početnoj fazi. Navečer se prepustimo Bikovskom hedonističnom pristupu u životu- dobra hrana, uživanje u ljubavi prema  životu, umjetnosti i prirodi. Kod njega je naglasak na uživanju u trošenju novca, udobnosti i sigurnosti u životu. Zato opustite se i uživajte u ovom četvrtku. Odlazak u kino, na neku dobru predstavu ili koncert može biti odličan izbor da iskoristite ovaj četvrtak.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.