HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 22. VELJAČE Iskoristite dan

Četvrtak ujutro se nastavlja s istim lijepim energijama koje su aktivirane u srijedu.   Susreti s drugima će biti više suosjećajni.

Mjesec nastavlja svoj prolazak kroz usporenog i senzualnog Bika bez većih prepreka na putu. Budući prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 22. veljače u 12.45 do petka, 23.veljače u 1.07 sati najbolje bi bilo sve planove i akcije odraditi u jutarnjim satima.

Strpljenje, marljivost, ustrajnost i praktičnost će danas biti naglašeni. Ovaj Mjesec u Biku favorizira zanimanja koja zahtijevaju duži i uporni napor, ali također je dobar i za potpuni odmor i udobnost.

Danas je najbolje izbjegavati poduzimanje bilo čega što zahtijeva brzinu i odlučnost.

Ujutro je dobro vrijeme za poslove koji su u razvoju i početnoj fazi. Navečer se prepustimo Bikovskom hedonističnom pristupu u životu- dobra hrana, uživanje u ljubavi prema  životu, umjetnosti i prirodi. Kod njega je naglasak na uživanju u trošenju novca, udobnosti i sigurnosti u životu. Zato opustite se i uživajte u ovom četvrtku. Odlazak u kino, na neku dobru predstavu ili koncert može biti odličan izbor da iskoristite ovaj četvrtak.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com