HOROSKOP ZA NEDJELJU, 25. VELJAČE Večernje prizemljenje

U nedjelju ujutro možemo se probuditi s osjećajem nezadovoljstva, jer uznemirujući aspekt između Marsa i Venere će biti oko podne.

Ovaj izazovni aspekt može se osjećati u našim najbližim odnosima. Moguća su neslaganja i napetosti u emotivnim odnosima.

Odmah nakon podneva imat ćemo aspekt Merkura i Neptuna, što upućuje na potrebu za usporavanjem i dopušta našim instinktima da usmjerimo tijek djelovanja. Nije najbolje vrijeme za precizne radnje  i rješavanje problema. Komunikacija može biti nadahnuta, maštovita, obmanjujuća, nejasna i nerealna.

Tek navečer ćemo dobit osjećaj da se možemo usredotočiti  i prizemljiti radi aspekta Sunca i Saturna u večernjim satima.  Sada možete riješiti poteškoće koje su bile ujutro, jer ovaj aspekt pruža priliku za izgradnju i stabilizaciju čvrste strukture.

Mjesec će tijekom cijelog dana biti u znaku Raka i donijeti nam duboku potrebu  za utjehom i brigom za druge. Budimo ljubazni i dajmo podršku onima kojima je potrebno.

Ovu nedjelju nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com