HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 26. VELJAČE Mjesec u Raku učinit će svoje

Mjesec će cijeli dan prolaziti znak Raka i mi ćemo žudjeti za sigurnim i poznatim situacijama.  

Osjećaj pripadnosti i sigurnosti motiviraju nas pod ovim položajem Mjeseca. Kod stresnih situacija vjerojatno ćemo reagirati povlačenjem  i imat ćemo potrebu prvenstveno se baviti obitelji i bliskim osobama.

Uvijek kad je Mjesec u znaku Raka nama su naglašene emocije, ranjivost i osjetljivost. Potreba za osamljenošću je jaka, kao i želja za komunikacijom samo s onima najbližim nama.

Dobar je dan za jačanje i davanje podrške drugima kao i za izgradnju povjerenja. 

Manju napetost možemo osjetiti poslije podne kada će Mjesec napraviti teži aspekt s Plutonom. Napetost može biti povezana s emotivnim neriješenim problemima iz prošlosti.

Za posao i pokretanje bilo kakvih akcija najbolje vrijeme je prije podne, jer bi popodne emocionalne poteškoće mogle biti prepeka poslovnom uspjehu.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 26. veljače u 22.50 do utorka, 27. veljače u 5.41 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com