HOROSKOP ZA UTORAK, 27. VELJAČE Netko će ljubiti, netko će trošiti

Ako vam je u životu najbitnija ljubav, ovog tjedna Venera, planet ljubavi i uživanja imat će dva prekrasna aspekta.

Prvi je danas, i to prijepodne kada ćemo imati ugodan aspekt Venere i Plutona  što će nam donijeti intenzitet u našim ljubavnim situacijama. Naši osjećaji mogu biti usredotočeni  i jači nego inače, ali uglavnom pozitivni i ugodni.

Ovaj aspekt će nam omogućiti da u ovom trenutku iskoristimo ljubav ili ljepotu u svom životu. Držimo oči i srce širom otvorene za prilike da unesemo dublju razinu povjerenja i ljubavi u naše odnose. Imajmo povjerenje i izrazimo ljubav.

Budući Venera vlada i našim financijama ovaj aspekt nam može donijeti novi uvid i strateški pristup našim financijama.

Drugi će biti u četvrtak i to Venera i Jupiter što nam može donijeti pretjerano uživanje i trošenje.

Mjesec cijeli dan provodi u znaku Lava i ovog utorka tijekom dana nećemo imati prazan hod. Ponos, kreativnost, darežljivost u našim osjećajima kao i zadovoljstvo našim postignućima intenzivirat će ovaj Mjesec u znaku Lava.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com