HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1. OŽUJKA Dan za ljubav i zadovoljstvo

Oko podne ćemo imati ugodan aspekt lijepe Venere s ekspanzivnim Jupiterom koji će nas pratiti kroz cijeli dan.

To će nam omogućiti ugodan osjećaj ljubavi  i ljepote. Ovaj aspekt je posebno povoljan za sve umjetničke projekte i financijski rast.

Jedino što ovaj aspekt negativno može donijeti je pretjerivanje s trošenjem ili jedenjem.

Mjesec će u jutarnjim satima krenuti kroz znak Djevice i pripremat će se za pun Mjesec koji će biti u noćnim satima, u petak, 2. ožujka u 01.51. Sad je dobro da se vratimo i pogledamo što smo zapisali kad je bio mlad Mjesec i vidimo do kuda smo došli. Čak i da ne pratite položaj Mjeseca, znate da kad je pun Mjesec emocije mogu “kuhati“.

Pun Mjesec uvijek treba donijeti sa sobom osjećaj slavlja. Ovo može biti lijepi dan i večer puna ljubavi i zadovoljstva.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.13 do 6.57.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com