HOROSKOP ZA PETAK, 2. OŽUJKA Prilika za promjenu

Ovaj ožujak počinje s jakim sjajem znaka Riba i intenzivnim kontaktima s Neptunom, modernim vladarom znaka Riba.

Sanjive Ribe teško se mogu usredotočiti na stvarnost, ali ipak imaju i one svoje prednosti.

U 00.51 imali smo prvi puni Mjesec ovog ožujka, što znači da ćemo imati još jedan u ožujku.

Budući je Sunce u promjenjivim Ribama, a Mjesec u promjenjivoj Djevici, mislim da nam ovaj pun Mjesec pruža priliku za promjenu. Tijekom proteklih par tjedana možda smo se osjećali iscrpljeni i slabi i jednostavno nemotivirani. To nam svemir govori kad je vrijeme da stare strukture moramo zamijeniti.

Zbog puno planeta u Ribama (Sunce, Merkur, Neptun, Venera i Kiron), osjećaj, empatija i mašta danas igraju igru. Pažljivo poslušajte što vam drugi govore, shvatit ćete da imaju nešto duboko u sebi što trebaju izraziti.

Senzibilnost i jaka  osjetljivost za rođene tijekom ovog vremena bit će dominantni.

Aspekt između mentalnog Merkura u Ribama i ekspanzivnog, orijentiranog na rast, Jupitera oko 14 sati donosi nam pozitivne izglede kroz razgovore i sastanke. Naše ideje će biti velike, a naše namjere plemenite.

Mjesec prolazi znakom Djevice, potičući našu želju da naučimo, steknemo vještine, obratimo posebnu pažnju na zdravlje i pomognemo drugima. Sada nam ovaj Mjesec omogućuje da stavimo na stranu ovu osjetljivost iz Riba kako bismo iskopali pojedinosti o bilo kojem projektu na našim popisima.

Tijekom ovog petka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com