HOROSKOP ZA PETAK, 2. OŽUJKA Prilika za promjenu

Ovaj ožujak počinje s jakim sjajem znaka Riba i intenzivnim kontaktima s Neptunom, modernim vladarom znaka Riba.

Sanjive Ribe teško se mogu usredotočiti na stvarnost, ali ipak imaju i one svoje prednosti.

U 00.51 imali smo prvi puni Mjesec ovog ožujka, što znači da ćemo imati još jedan u ožujku.

Budući je Sunce u promjenjivim Ribama, a Mjesec u promjenjivoj Djevici, mislim da nam ovaj pun Mjesec pruža priliku za promjenu. Tijekom proteklih par tjedana možda smo se osjećali iscrpljeni i slabi i jednostavno nemotivirani. To nam svemir govori kad je vrijeme da stare strukture moramo zamijeniti.

Zbog puno planeta u Ribama (Sunce, Merkur, Neptun, Venera i Kiron), osjećaj, empatija i mašta danas igraju igru. Pažljivo poslušajte što vam drugi govore, shvatit ćete da imaju nešto duboko u sebi što trebaju izraziti.

Senzibilnost i jaka  osjetljivost za rođene tijekom ovog vremena bit će dominantni.

Aspekt između mentalnog Merkura u Ribama i ekspanzivnog, orijentiranog na rast, Jupitera oko 14 sati donosi nam pozitivne izglede kroz razgovore i sastanke. Naše ideje će biti velike, a naše namjere plemenite.

Mjesec prolazi znakom Djevice, potičući našu želju da naučimo, steknemo vještine, obratimo posebnu pažnju na zdravlje i pomognemo drugima. Sada nam ovaj Mjesec omogućuje da stavimo na stranu ovu osjetljivost iz Riba kako bismo iskopali pojedinosti o bilo kojem projektu na našim popisima.

Tijekom ovog petka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.