HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. OŽUJKA Pripremimo se za nove izazove!

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.50 do 9.20 nakon čega će Mjesec ući u znak Vage.

Jutro započnimo okruženi s dragim prijateljima na subotnjoj jutarnjoj kavi. Nije vrijeme da dan provodimo sami.

U večernjim satima imamo kratkotrajni napeti aspekt Mjeseca i Saturna  što nam može donijeti da se osjećamo blokirano u izražavanju naših potreba za druženjem. Možda naša odgovornost prema drugima ili izražavanje naših osjećaja  može trenutno biti blokirano.

Kada prođe prvi tjedan ožujka, par planeta će se preseliti u kardinalnog i vatrenog Ovna, što će nam donijeti strast i energiju u naše živote. Gotovo da nema planete u zračnim znakovima, kao ni u fiksnim. To znači da je druga polovica ožujka odlična za početak novih stvari, da krenemo u nove avanture, a osjećaj da činimo ono što je pravo za nas jači je nego ikad. U svakom slučaju, super mjesec za početak samostalnih projekta, jer znak Ovna nije za timski rad. Pripremimo se za nove izazove!

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com