Numerološka prognoza za ožujak: Što vam sprema proljeće?

Broj koji vas zanima saznat ćete tako što ćete izračunati jednoznamenkasti zbroj dana rođenja i/ili zbroj cjelokupnog datuma rođenja.

Npr. osoba rođena 14.9.1981. može pročitati prognozu za broj 5 (1+4=5) i broj 6 (14+9+1+9+8+1=42=4+2=6).

1- Ovaj mjesec je dobar za nove početke u emotivnim odnosima. Velika je vjerojatnost da odnos započet ovaj mjesec potraje duži period. Isto tako možete si priuštiti i neki kvalitetniji tretman ili proizvod koji već duže vremena želite.

2- Ovaj mjesec je dobar za rad na sebi i da proučite što želite, volite i radite da biste bili sretni. Kreativnosti vam neće nedostajati pa se opustite uz neki hobi.

3 – Sada je vrijeme kada možete puno toga napraviti jer je mjesec odličan za poslove i planiranje financija. Možda ćete se morati malo odreći slobodnog vremena ili zabave sa prijateljima, ali rezultati su na vidiku.

4 – Dovršite planirane poslove i pripremite se za nadolazeće nove trenutke. Neće vam baš biti ugodno baviti se nekim vama (ne)važnim sitnicama ali sve što radite sada je temelj za bolje sutra.

5 – Na vidiku su novi značajni projekti koji ukazuju na veliki uspjeh i ispunjenje planova, kako profesionalnih tako financijskih.

6 – Ovo je mjesec osjećaja i lijepih trenutaka koje provodite s voljenima. Moguće je da će vam se ukazati prilika da nekome pomognete pa se nemojte ustručavati.

7 – Dobit ćete priliku dogovoriti neke bolje uvijete za sebe na poslu. Moguća je dodatna zarada, ali i velika proslava. Iskoristite ovaj lijepi mjesec koji vas čeka.

8 – Puno neočekivanih situacija vam priprema ožujak pa se psihički pripremite. Naravno da ne mora značiti da su iznenađenja loša, samo što ništa nećete moći planirati.

9 – Ovo je odličan mjesec da steknete novi prijatelje i otputujete negdje. Dobar je mjesec za financije i nove poslovne dogovore.