ASTRO ISTRAGA Hoće li Tomislav Roso u nedjelju napustiti BB kuću?

Kako je u sinoćnjoj dnevnoj emisiji Big Brother obznanio da natjecatelju Tomislavu Rosu ove nedjelje prijeti izlazak iz kuće jer ima trenutno najmanji broj glasova, unatoč velikom uspjehu tjednog zadatka Spačka TV u kojem se iskazao kao direktor najluđeg televizijskog programa, odlučili smo iskoristiti svoje veze i poznanstva i od redakcijske astrologinje Dunje Fućak saznati kakvi su mu izgledi za ostanak, a usput smo još malo zavirili u podatke zanimljivijih nam kandidata.

-Obzirom da trenutno ima najmanji broj glasova, Tomislav u nedjelju nema najbolju situaciju jer mu je Saturn u kvadratu s Merkurom. Merkur su glasovi, Saturn znači malo, sve smanjuje, i u kvadratu je što bi moglo značiti malo glasova.

Budući da natalno ima retrogradni Merkur on bi eventualno mogao uspjeti iz drugog puta, odnosno dobiti drugu šansu kad bi se vratio u BB kuću u razdoblju od 21. ožujka do 15. travnja jer će upravo tada biti retrogradni Merkur. U svakom slučaju, sudjelovanje u ovom RTL-ovom showu mu, obzirom mu je Neptun u konjukciji s Venerom, može donijeti popularnost u životu, može zahvaljući showu postići nešto, odgovara nam astrologinja Fućak analizirajući situaciju Rosyja rođenog 25. ožujka 1992. u znaku Ovna.

Zanimao nas je nadalje i Bik, Bojan Mrđenović, rođen 3. svibnja 1983. Na prvu suzdržan, u tjednima koji su iza nas, promijenio nam je dojam.

-Ima tri planete u Biku, Mjesec je u Jarcu. Materijalist je on, kalkulira. Venera mu je u Blizancima, Jupiter u Strijelcu. Na dan kad je ušao u kuću imao je Veneru u kvadratu sa Suncem, što baš nije dobro za uspjeh. Kritični su mu 13., 14. i 15. ožujka, kada Merkur krene retrogradno. Također ni onaj vikend 31. ožujka mu nije baš idealan. Baš i nema aspekte za osvajanje većeg iznosa u svibnju.

Ana Marković rođena je 2. rujna 1990. u znaku Djevice, gdje se nalazi i Merkur. Neptun joj je u Jarcu, ima Marsa u Blizancima zato ima humora. Na dan ulaska u kuću imala je Jupiter sekstil Merkur, jako dobro. Mogla bi biti među favoritima.

Lucija Stojak Lavica je rođena 30. srpnja 1994.

-Njoj paše biti na televiziji. Merkur ima u Raku, jako emotivna. Pod dobrim aspektom je ušla, Merkur u konjukciji s Uranom. Sunce opozicija Jupiter ima 26. travnja što može značiti gubitak, loša sreća, sukob, uglavnom sukobi, a Mars u konjukciji s Neptunom označava razočaranje, pa čak i krađu glasova u nekim slučajevima. Inače je temperamentna, ima Mjesec u Biku, isto će kalkulirati, a izražava se emotivno, svima tepa zbog već spomenutog Merkura u Raku. Venera u padu može ukazivati da unatoč ljepoti osoba može imati problem sa samopouzdanjem.

Benky alias Antonio Benčak rođen je 14. srpnja 1996. u znaku Raka.

-Ma on se zaljubi pet puta na dan, ima Veneru u Blizancu. Možda se još koji put zaljubi dok je u kući. On sigurno ima još simpatija. Mijenja raspoloženja kao što se mijenjaju plima i oseka jer ima i Mjesec u Raku. Njemu je bila “sudbina” da uđe u Big Brother jer mu je 27. siječnja aktiviran Pluton.

Ana Kovačec zvana Anči rođena je u znaku Lava 25. srpnja 1993. i isto ima Merkura u Raku.

-Pa dobro što je ovo, već tri osobe s Merkurom u Raku! Pa i ona ima Veneru u Blizancima! Merkur trigon Venera, Merkur sekstil MC… Pa će i izaći pod Merkurom moguće 14./15. travnja ili oko 23. travnja.

Lidija Marić – Ribica rođena je 14. studenoga 1972., a astrologinji Dunji Fućak zapela je za oko jer je Škorpionka, a Jupiter se sada nalazi u znaku Škorpiona.

-Ima puno planeta u Vagi, a takve se osobe mogu provući jer su ljudima simpatične.

Luka Rok Medunović rođen je 26. srpnja 1995., dakle Lav je.

-I on ima Merkur u Raku, ma dobro što je ovo. Oni su namjerno birali emotivce za show! Na dan ulaska u show imao je Merkur u konjukciji s Neptunom… A, lažno prikazivanje. Merkur s Uranom, nije to tako loše… Krajem travnja vidi se neko razočaranje.

Alena Nezirević rođena je 14. studenoga 1986. Anezi je Škorpion i ima čak četiri planete u tom znaku.

-Mjesec joj je u Lavu, moraju joj se svi diviti ako se u horoskopu gleda samo Mjesec. Kraj svakog ogledala se naštimava. Njoj je ožujak dobar, dok joj je travanj kritičan za izbacivanje. Postići će uspjeh jer joj je Jupiter na Suncu. U svibnju nema naznaka da bi bila u finalu.

U horoskopu pobjednika moraju biti naglašeni Uran, kao i Jupiter, to je iznenađenje, igra, sretne okolnosti, dok je Neptun televizija. Za preciznu prognozu potrebno je znati točno vrijeme rođenja, te kad se održava finale, tako da za sada toliko, čitamo se opet. Soon. Very soon 🙂

...