HOROSKOP ZA NEDJELJU, 4. OŽUJKA Jedan od najvažnijih dana u godini

Ovaj dan je jedan od najvažnijih u godini, jer kad god imamo poveznicu više planeta to je jako značajno za sve nas.

Sunce će se spojiti s Neptunom, a Merkur, Venera i Kiron će se naći zajedno na 27. stupnju Riba. Sigurno će se nešto bitno dogoditi onima koji imaju  oko 27. stupnja Riba osobne planete. 

Također, pogledajte u kojoj vam se astrološkoj kući nalazi znak Riba jer danas vam ovaj položaj planeta može donijeti ozdravljenje  i zatvaranje jednog ciklusa u životu.

Sada možemo imati onaj duboki “a-ha“ trenutak o tome tko smo i koji je smisao našeg postojanja. Nešto će konačno imati smisla za nas.

Znak Ribe nam govori o bezuvjetnom suosjećanju i dubokom razumijevanju da smo mi svi jedno. Energija Riba i njezinog suvladara Neptuna brišu sve naše granice.

U jutarnjim satima imamo spoj Sunca i Neptuna i ovo je izvrsno vrijeme da krenemo na duhovni put, bilo kroz meditaciju, jogu ili slične duhovne tehnike.

Tijekom popodneva Merkur će se spojiti s Venerom, također u znaku Riba, i oni započinju svoj ciklus. Ovaj ciklus potiče nas da se otvorimo suosjećanju i da pričamo o ljubavi i ljepoti.

Trenutno smo otvoreniji za nove načine gledanja na probleme ili život općenito.

Mjesec će cijeli dan provoditi u znaku Vage i ovo je vrijeme  idealno za izgradnju povjerenja u našim odnosima i za međusobno poticanje potencijala. Iako smo posebno osjetljivi, dobro je vrijeme za komunikaciju, za reći drugima kako se osjećamo  i za pregovore. Podrška je ključna riječ danas.

Tijekom ove nedjelje nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.