HOROSKOP ZA NEDJELJU, 4. OŽUJKA Jedan od najvažnijih dana u godini

Ovaj dan je jedan od najvažnijih u godini, jer kad god imamo poveznicu više planeta to je jako značajno za sve nas.

Sunce će se spojiti s Neptunom, a Merkur, Venera i Kiron će se naći zajedno na 27. stupnju Riba. Sigurno će se nešto bitno dogoditi onima koji imaju  oko 27. stupnja Riba osobne planete. 

Također, pogledajte u kojoj vam se astrološkoj kući nalazi znak Riba jer danas vam ovaj položaj planeta može donijeti ozdravljenje  i zatvaranje jednog ciklusa u životu.

Sada možemo imati onaj duboki “a-ha“ trenutak o tome tko smo i koji je smisao našeg postojanja. Nešto će konačno imati smisla za nas.

Znak Ribe nam govori o bezuvjetnom suosjećanju i dubokom razumijevanju da smo mi svi jedno. Energija Riba i njezinog suvladara Neptuna brišu sve naše granice.

U jutarnjim satima imamo spoj Sunca i Neptuna i ovo je izvrsno vrijeme da krenemo na duhovni put, bilo kroz meditaciju, jogu ili slične duhovne tehnike.

Tijekom popodneva Merkur će se spojiti s Venerom, također u znaku Riba, i oni započinju svoj ciklus. Ovaj ciklus potiče nas da se otvorimo suosjećanju i da pričamo o ljubavi i ljepoti.

Trenutno smo otvoreniji za nove načine gledanja na probleme ili život općenito.

Mjesec će cijeli dan provoditi u znaku Vage i ovo je vrijeme  idealno za izgradnju povjerenja u našim odnosima i za međusobno poticanje potencijala. Iako smo posebno osjetljivi, dobro je vrijeme za komunikaciju, za reći drugima kako se osjećamo  i za pregovore. Podrška je ključna riječ danas.

Tijekom ove nedjelje nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com