HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 5. OŽUJKA Pripremite se za uzbudljive ljubavne dane

Danas imamo prazan hod Mjeseca od 7.18 do 14.22 sata nakon ćega će Mjesec ući u znak Škorpiona.

U naredna dva dana dok Mjesec bude prolazio znak Škorpiona emocije će postati intenzivne i duboke. Pojačat će nam se intuicija  i sposobnost koncentracije pa ćemo moći uspješno prevladati izazove i prepreke.

Ovaj tjedan imamo dvije planete koje će se iz emotivnih Riba premjestiti u vatrenog Ovna.

Prvo će to napraviti Merkur, u utorak, i ostat će u znaku Ovna sve do 14. svibnja. On će se duže zadržati u znaku Ovna jer će pred kraj ožujka krenuti retrogradno.

Ovaj položaj Merkura će nam donijeti brzinu i odlučnost u našim mislima i odlukama.  Najbitnije je da veće odluke donesemo do 23. ožujka jer onda Merkur kreće  retrogradno.

Venera također napušta znak Ribe kroz dva dana i ulazi u znak Ovna. U Ovnu će boraviti sve do kraja ožujka. Ovaj položaj Venere daje nam spontanost i izravnost u ljubavi. Kreću uzbudljivi ljubavni dani.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com