Hrvatski dizajnerski dvojac Twins izmislio slavonski safari look!

Modnim pričama najvećih hrvatskih dizajnera, ove sezone na pisti Bipa Fashion.hr pridružit će se i ona dizajnerskog dvojca Twins.

Modni brand koji chic stilu daje retro prizvuk, predstavlja novu kolekciju za koju su inspiraciju potražili, tipično za njih, u mjestima iz kojih potječu i za koje ih vežu prve uspomene.

U vječnu temu, Slavoniju, ove se sezone upleo i afrički kontinent. Proljetno-ljetna kolekcija vizija je slavonskog safari looka, a kao i uvijek do sada, dvojac novim kreacijama želi ispričati svoju priču te poslati poruku, jer modu smatraju odrazom vremena u kojem žive.

Domagoj Štimac i Damir Begović, koji se kriju iza popularnog branda u novoj kolekciji predstavljaju bezvremenske komade, a posebnu pažnju su posvetili detaljima na koje su utrošeni sati ručnog rada te koji podsjećaju na originalne slavonske materijale i uzorke.

Pri stvaranju ovih kreacija na umu smo imali činjenicu da želimo stvarati komade koje će djevojke i žene voljeti zauvijek, a budući da smo obojica podrijetlom Slavonci i da nam je Slavonija u krvi, kao takva je neiscrpna inspiracija u svakom segmentu kreativnog stvaranja”, objašnjavaju pozadinu novih kreacija Domagoj Štimac i Damir Begović.

Dosljedni eksperimentiranju s bojama, uzorcima, krojevima i kombinacijama, kako bi uvijek iznova iznenadili publiku, prije nadolazećeg Fashion.hr pokazali su mali dio najnovije kolekcije s retro prizvukom.

Nastavljajući u svom prepoznatljivo razigranom stilu, kolekcija za proljeće/ljeto 2018. zaživjela je u zagasitim, safari bojama.

Dizajnerski duo nove generacije svoju će slavonsko-afričku avanturu ispričati u četvrtak, 22. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Uz dobro poznatu lokaciju, ove sezone tjedan mode održat će se na još dvije lokacije, u Gliptoteci HAZU i Muzeju suvremene umjetnosti.

Od 15. do 24. ožujka nastupit će brojna poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, I-GLE, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, koji ove sezone obilježava 15 godina branda, Marina Design, Klisab, Anthony Avangard, Morana Krklec, Price on Request, Ivana Janjić, Jelena Holec, Marijana Cigić, Unaesthetik, Mates i Mateyaneira.

Model: Ana Begović (Talia Model).

...