FOTO / VIDEO Indira dokazala da ima osjećaj za ritam čak i dok visi u zraku!

Pjevačica Indira Levak predstavlja treći samostalni singl pod intrigantnim naslovom „Greška mog života“ za koji je napisala riječi, a s kojima će se mnogi poistovjetiti.

Glazbu i produkciju potpisuju Branimir Mihaljević i Denz.

Kao što je i obećala, Indira objavljuje singl za singlom, a ovog proljeća izlazi njezin prvi samostalni album. Svaka pjesma pokazuje drugačiji karakter, ali energija je uvijek prepoznatljiva i potvrđuje karizmatičnost i snagu ove pjevačice. Indira ide ukorak s trendovima, ali im ne robuje.

-„Greška mog života“ je jaka pjesma, urbane produkcije koja je upakirana u osobnost mojeg glazbenog izričaja. Branimir i Denz ponovo su napravili odličnu pjesmu i poslušali sve moje molbe i zahtjeve. Točno sam znala koji zvuk želim i koliko jake moraju biti riječi koje ga prate. Svatko je u životu napravio neku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne, izjavila je karizmatična Indira koja je spot za ovu pjesmu snimila u Galovcu, u obiteljskom proizvodnom pogonu koji je bio odlična kulisa za ovaj spot.

Spot je režirao Danijel Tipura, Martina Sporiš bila je zadužena za stajling, a Indirin glam tim činili su stručnjaci iz beauty centra Vikler i ruž.

Uz Indiru, u spotu plešu plesači K Teama. Ovo je Indirin prvi kontakt s Aerial hoopom, vještinom plesa na obruču i oduševila se, a kako joj je išlo pogledajte u spotu „ Greška mog života“.

...