FOTO Iza tenisica jedinstvenih na svijetu stoji hrvatski streatwear brend

Novi projekt vinkovačkog brenda Sugar Ants izazvao je veliko zanimanje.

Njihove Hanging Sloths – Viseći ljenjivci, Lazy Pandas – Lijene pande i Space Cats – Svemirske mačke prve su tenisice na svijetu koje pozivaju na udomljavanje životinja, a osmišljene su tako da se njihovom kupnjom pomažu slavonski azili za životinje i informira o potrebi pomaganja napuštenim životinjama.

Poruka “Ne kupuj! Udomi!” ispisana je u unutrašnjosti tenisice.

Sugar Ants spojio je tako modu i humanost putem tenisica koje dolaze oslikane u tri motiva, pande, mačke i ljenjivci, a riječ je o tenisicama Startas brenda Borovo s kojima Sugar Ants surađuje.

Tenisice se mogu naručiti putem Facebook stranice Sugar Ants, e-maila info@sugar-ants.com ili Instagrama.

Sugar Ants je hrvatski brend streetwear odjeće s motivima životinja obzirom je filozofija brenda da životinje imaju pravo biti slobodne, a ne zatvorene u cirkusima i zoološkim vrtovima te da ih je bolje gledati na majicama, nego iza rešetaka.

Brend posebnu pozornost stavlja na ekološke probleme i promicanje osobnih sloboda te svojim motivima šalje snažne poruke.

Osnivač brenda je Zvonimir Šarić iz Vinkovaca dok je Melani Grabar iz Rijeke zaslužna za motive na proizvodima. Tim surađuje i s fotografkinjama Luanom Muškić i Dianom Mataković.

Krenuli smo potaknuti dosadom koja vlada na području modne scene, ali i manjkom hrabrosti prilikom nošenja odjeće sa stavom. Želimo zaštiti životinje pa se tako se našim majicama mogu pronaći koale koje igraju poker, bezdlaka mačka koja puši, morski psi koji jedu pizzu, čimpanza koja čita novine lascivnog sadržaja… Naš brend je nešto sasvim novo na hrvatskoj modnoj sceni.

Torbe i majice napravljene su od stopostotnog pamuka, a proizvodi od ljeta 2016. godine do kupaca stižu u posebno dizajniranoj “šećernoj kutiji”.

Legenda kaže da su Sugar Ants ljenjivci prošetali po cijelom svijetu i postali omiljeni na svakom kontinentu. Hoće li dva nova motiva dostići njihovu slavu?

 

...