VIDEO: Ovih 10 filmskih remek-scena snimljeno je greškom

Uz veliki broj osoba uključenih u snimanje filmova nemoguće je utjecati na sve. To nimalo ne olakšavaju ni glavni glumci koji vole ponekad dodati neku osobitost karakteru kojeg interpretiraju, a tu su, dakako, i nepredviđeni događaji.

Ovih deset scena u iznimno popularnim filmova krenulo je u krivom smjeru na radost filmaša, ali i gledatelja te su postale mala remek-djela.

1 – Privedite osumnjičene.

Za scenu identifikacije u policijskoj postaji svi su glumci trebali pročitati jednu rečenicu zapisanu na papiru. No, netko je iznenada počeo mrmljati, netko se nastavio zezati, ostali smijati, a ono što je snimljeno iako nije bilo u scenariju završilo je u filmu.

2 – Istinite laži.

Jamie Lee Curtis u sceni striptiza stvarno je izgubila ravnotežu. Arnold Schwarzenegger se trgne jer joj je želio pomoći no Jamie se brzo uspravila pa su nastavili.

3 – Nemoguća misija.

Kako bi bili što vjerodostojniji, iz filmske ekipe poručeno je Tomu Cruiseu da se tijekom završnog obračuna ne suzdržava. I nije. Na licu mu se vidi da je shvatio da je pretjerao.

4 – Gospodar prstenova-Dvije kule.

Viggo Mortensen udara kacigu i vrlo realistično ispušta krik pun očaja. Jer je stvarno slomio prste.

5 – Vitez tame.

Joker u zatvoru. Scena u kojoj plješće bezizražajna lica nije u scenariju.

6 – Zgodna žena.

Edward pokazuje Vivian skupocjenu ogrlicu koju je kupio za nju. No, ona nije očekivala da će dobiti po prstima te se iskreno nasmijala kad se iznenadila.

7 – Čuvari galaksije.

Chris Pratt je podosta improvizirao i zbijao šale.

8 – Django Unchained.

Leonardo Di Caprio slučajno je razrezao ruku i nastavio glumiti. Štoviše, krvavim rukama je prešao po licu užasnute kolegice.

9 – Glup i gluplji.

Jim Carrey nadmašio je samog sebe u improvizacijama.

10 – Dobri Will Hunting.

Matt Damon dugo se smijao kad mu je Robin Williams ispričao kako njegova supruga ispušta vjetrove u snu jer nije očekivao da će čuti baš to.