HOROSKOP ZA PETAK, 9. OŽUJKA Potencijalno uzbudljivo

Oko podneva imamo napeti aspekt između Sunca u Ribama i Mjeseca u Strijelcu.

To je faza posljednje četvrti i ukazuje na krizu svijesti. Nakon prošlog tjedna kada smo imali pun Mjesec, došli smo do faze kada trebamo razlučiti što radi za nas, a što ne. Ovo nam pomaže pripremiti se za mlad Mjesec (17. ožujka) sljedećeg tjedna, kada će se nešto novo ponovno roditi.

Sunce i Mjesec se nalaze u promjenjivim i prilagodljivim znakovima i otpuštanje prošlosti bi trebalo biti gotovo bez napora.

Sada nije vrijeme za početak velikih novih projekta, jer smanjenje svjetla Mjeseca simbolizira spuštanje u nesvjesnost. Pričekajmo novi mlad Mjesec.

Vrijeme je da počnemo završavati detalje onoga što je zamišljeno na posljednjem mladom Mjesecu.

U večernjim satima Mjesec će napraviti ugodan aspekt s Marsom i lijepi aspekt s Uranom, nudeći nam potencijalno uzbudljivu večer. Ovo nije noć da ostanete sami kući.

Ovog petka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com